كيلو لحم ستيك بقري مقطع شرائح رقيقة
ربع كأس دقيق
بصلة مقطعة مكعبات
كوب فطر
كوب ماء مذاب فيه مكعب ماجي
ملح فلفل اسود
زبدة وزيت نباتي
الطريقة:يخلط الدقيف بالملح والفلفل الاسود
تغلف قطع اللحمة بالدقيق مع الاحتفاظ بالدقيق الزائد
في طاوه تسخن القليل من الزبدة مع الزيت وتحمر فيه قطع اللحمة من الجانبين
في نفس الطاوه تقلب البصل حتي يذبل ثم نضيف الدقيق
نضع عليه الحليب وكاس المرق والمشروم وقطع اللحم وتترك حتي تتسبك ويغلظ الصوص
تقدم مع الرز والخضار المسلوقة